Värmepumpar Gävle

Rörarbeten & VVS

Vi utför arbeten främst åt villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Gävle med omnejd. Kontakta oss för mer information eller en offert!

Värmepumpar

Värmepumpar, Kyl & Frysanläggningar

Vi säljer och installerar värmepumpar, växlare och regulatorer. Vi använder kvalitetsmärken såsom CTC, NIBE, Värmebaronen, med flera.

Gävle

Pelletspannor & Pelletsbrännare

En pelletsbrännare av hög kvalitet är en investering som snabbt betalar igen sig. Att elda pellets med en pelletsbrännare är inte bara miljövänligt, det kan också drastiskt sänka dina uppvärmningskostnader

Värmepumpar efter dina önskemål

Alla de tjänster vi erbjuder varierar från små servicejobb till större, mer omfattande projekt och det viktigaste i vårt arbete är att se till att ni får den hjälp ni behöver, när ni behöver den; det kan vara vid renovering, det kan vara vid underhåll, det kan vara vid åtgärd av olyckor eller helt enkelt vid nybyggnation.
En värmepump använder sig vanligtvis av den redan lagrade solenergin i naturen. Vi på Prosystem AB i Gävle erbjuder dock värmepumpar som hämtar energi från olika ställen i naturen. Detta till förmån för dina egna önskemål och preferenser:

  • - Markvärmepump som hämtar energi från marken
  • - Bergvärmepump som utvinner energi från berggrunden
  • - Luftvärmepump som hämtar energi från luften
  • - Sjövärmepump som utvinner energi från vattendrag

Kom ihåg att val av värmepump för det mesta beror på hur omgivningen runt fastigheten ser ut.

Det positiva med värmepumpar från Gävle

Värmepumpar utvinner energi som redan är lagrad i naturen och drar därmed inte så mycket energi. Detta innebär att det både är kostnadseffektivt och miljövänligt att skaffa en värmepump. Den är dessutom mycket enkel och bekväm att underhålla, vilket underlättar för er och gör det kostnadseffektivt även på det sättet.

Hos Prosystem AB finner du enbart värmepumpar från kvalitetsmärken, såsom CTC, NIBE, Värmebaronen och andra välkända och omtalade märken. Det viktigaste för oss på Prosystem AB är att din fastighet håller standard och värme, eftersom något av det viktigaste i en fastighet är vatten, värme och avlopp.

Är ni intresserade av värmepumpar från oss här i Gävle, är det bara att höra av er så lägger vi fram förslag på lösning samt offert. Sedan kan vi hjälpa till både vid inköp och installation av dessa värmepumpar.