Vi hjälper dig i Gävle

Vi kan hjälpa till med underhållning av bland annat rör, samt installation av exempelvis värmepump; vi hjälper både till med små servicejobb samt större, mer omfattande projekt. Vi hjälper till med installation vid renovering av fastigheten och kan även hjälpa till vid problem som behöver åtgärdas. Vi kan självklart även erbjuda er bostadsrättsförening nya alternativ till uppvärmning. Här kan vi exempelvis erbjuda ett energisnålt, miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ, såsom olika typer av värmepumpar.

Alla bostadsrättsföreningar har rätt till bra underhåll och en hög standard i fastigheterna och det är detta vi vill se till att många, om inte alla, bostadsrättsföreningar i Gävle ska få chansen att få. Detta gäller i alla situationer, vare sig det handlar om renovering, underhåll, åtgärd av olyckor eller rent av en nybyggnation.

Tjänster vi erbjuder

Vi hjälper inte bara bostadsrättsföreningar i Gävle, utan även privatpersoner och företag. Vi erbjuder många olika tjänster till dessa, såsom att sälja, samt installera, pannor, värmepumpar, badrumsinredning och vattenrening. Några av de andra tjänsterna inkluderar:

  • - VVS – värme, ventilation och sanitet
  • - Rörarbeten
  • - Försäljning och installation av värmepumpar
  • - Försäljning och installation av växlare
  • - Försäljning och installation av regulatorer
  • - Försäljning och installation av pelletspannor
  • - Försäljning och installation av pelletsbrännare

Utöver dessa tjänster erbjuder vi fastighetsservice, vilket innebär en regelbunden tillsyn och skötsel av fastigheten. Då slipper du oönskade överraskningar och förhindrar att olyckor sker.

Bostadsrättsföreningar Gävle

Rörarbeten & VVS

Vi utför arbeten främst åt villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Gävle med omnejd. Kontakta oss för mer information eller en offert!

Bostadsrättsföreningar

Värmepumpar, Kyl & Frysanläggningar

Vi säljer och installerar värmepumpar, växlare och regulatorer. Vi använder kvalitetsmärken såsom CTC, NIBE, Värmebaronen, med flera.

 Gävle

Pelletspannor & Pelletsbrännare

En pelletsbrännare av hög kvalitet är en investering som snabbt betalar igen sig. Att elda pellets med en pelletsbrännare är inte bara miljövänligt, det kan också drastiskt sänka dina uppvärmningskostnader

Kontakta oss för hjälp i er bostadsrättsförening

Eftersom vi hjälper en del olika bostadsrättsföreningar runtom i Gävle med diverse arbeten i bostadsrätterna, hjälper vi gärna er också. Om ni kontaktar oss och förklarar vad ni vill ha hjälp med, så lägger vi fram förslag på lösning samt offert – vi kan vid detta tillfälle även rådgöra hur ofta saker och ting bör ske i just din fastighet. Ni behöver inte ha en bostadsförening för att höra av er till oss, ni kan även vara privatperson eller företag. Varmt välkommen!